MORTEN'S HAVESERVICE
SKAL HAVEN OMLÆGGES, STÅR VI KLAR
MDH

Udviklet af XIGRAFFIX

Udlejning
Hvorfor eje - når du kan leje?Lej maskiner og værktøj hos os. Det er billigere end at købe de dyre maskiner selv, og vi sørger for vedligeholdelsen. Vi gør opmærksom på, at de tunge havemaskiner kræver en trailer til transport. Havemaskiner skal altid stå oprejst og fastspændt i traileren og spændes fast under transport. Det er selvfølgelig muligt at låne eller leje en trailer hos os. Det er ligeledes muligt at leje ramper. Læs mere om betingelser nederst på siden her.


Materiel
Her kan du downloade listen på udlejnings materielHvorfor eje - når du kan leje?

Image06

Betingelser
Vores maskiner leveres rengjortBetingelser: Husk at medbringe gyldig legitimation, f.eks. kørekort, pas eller anden billedlegitimation. Lejer skal være fyldt 18 år og må ikke være umyndiggjort. Betaling er kontant og forud. Manglende returnering af det lejede, indenfor den aftalte tid, giver udlejer ret til at kræve effekternes fulde værdi erstattet af lejer. Lejer er ligeledes erstatningspligtig overfor misbrug eller bortkomst. Maskinen tilbageleveres i rengjort stand. Samt efterfyldt med brændstof.

Evt. reparationer må kun udføres af udlejer. Alle priser er inkl. Moms. Priserne gælder fra den 1/1 2012 står du og mangler noget som ikke står på listen, kan du ringe og spørge om vi har det. der ligges et depositum på 500 kr. ved afhentning af maskiner.

Rengøring: Vores maskiner leveres rengjort og vi forventer derfor at de bliver returneret i samme stand. Når vores maskiner bliver leveret afleveres en seddel med bla. beskrivelse af rengøring. Hvis en maskine returneres uden at være rengjort efter vores henvisninger, pålægges et rengøringsgebyr på kr. 200,- incl. moms.

Ansvar: Hvis kunden ikke inden ibrugtagen har gjort udlejer opmærksom på eventuelle fejl og mangler, betragtes udstyret at være modtaget i fuld funktionel og fejlfri stand. Det lejede skal altid leveres tilbage i samme stand som det modtages. Lejer hæfter derfor 100% på evt. skader eller mangler og er erstatnings pligtig. Brugen af det lejede sker på eget ansvar.

Videreudlejning: Det er ikke tilladt at videreudleje til tredje part.--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

MORTEN'S HAVESERVICE • AGERSTEDVEJ 25. • 9330 DRONNINGLUND • CVR NR: 32 794 335