Lampard Icon28 86 27 32
Lampard IconSend Mail

Haveservice

Haveservice

Morten's Haveservice

Skal haven omlægges, står vi klar...Image09
Når haven skal trimmes
Morten's Haveservice
og Anlægsgartner...

Vi udfører alle opgaver indenfor
anlægsarbejde...


Professionel Samarbejdspartner

Haveservice - lad os klare det
sure havearbejde...

Ønsker I et præsentabelt udeareal, kræver det vedligeholdelse. Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder. Vi har mange års erfaring indenfor område og det kræver denne slags arbejde virkelig.

Hvad enten det drejer sig om en lille eller stor opgave og alt lige fra simpel græsslåning og hækkeklipning til belægningsopgaver, så er vi med jer og klarer opgaven til punkt og prikke.

Skal bedene luges eller buskene beskæres og alle bladene fejes sammen og bortskaffes. Vi sørger for din have for et dejligt roligt look hvor der er styr på det hele.

Skal haven omlægges, står
vi altid til rådighed...

​Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Lad os stå for pasning af jeres grønne område. Vi hjælper både private, det offentlige og virksomheder.

Vi står altid klar til enhver opgave du har på hjertet. Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 28 86 27 32


Effektiv og resultatet
afstemt...
​Vi er således i stand til at kunne hjælpe inden for en lang række opgaver, når det kommer til havearbejde, og vores opgaver omfatter blandt andet beplantning af hække og nyanlagt græsplæne.
Vi udfører alle
- opgaver indenfor
belægning.
Anlæg & vedligeholdelse af haver & udenomsarealer for privat & erhverv. Haveservice. Belægning.

Haven er rum om familiens
udeliv...

Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje.

Det er her Morten's Haveservice kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

Fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Planlægningen

For at gøre det let og overskueligt
for dig som kunde...

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser.

QuotesDerudover vil ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look.Quotes

For at gøre det let og overskueligt for dig som kunde, så tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaven, hvorefter vi sender et tilbud med en fastpris på opgaven.


Swipe til venstre Swipe Icon eller højreVores billedgalleri og præsentation
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Morten's Haveservice og Anlægsgartner. Når haven skal trimmes, står vi altid klar.

Kundeservice Phone Kontakt Morten Danielsen på 28 86 27 32

COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED