Lampard Icon28 86 27 32
Lampard IconSend Mail

Haveservice

Haveservice

Mortens Haveservice

Skal haven omlægges, står vi klar...Anlægsgartner
Når haven skal trimmes
Mortens Haveservice
og Anlægsgartner...

Vi udfører alle opgaver indenfor
anlægsarbejde...

Pleje og anlæg

Haven skal fungere som et
behageligt uderum...

Skal du have anlagt en have delvist eller helt fra bunden? Eller drejer det sig om et bytorv, en park eller en parkeringsplads?

Vi påtager os gerne større opgaver for eksempelvis boligforeninger eller større virksomheder, som ønsker et større areal beplantet eller brolagt.  Det kan være en gårdhave, et torv, eller et rekreativt fællesareal.

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.

Store som små brolægningsopgaver
for private og erhverv...

Vi er et lille anlægsgartnerfirma i nordjylland, som ønsker at fremstå som en god og solid havepartner, når haven er i fokus.

Som anlægsgartner sætter vi service og kvalitet højt. Når vi udfører opgaver, såsom anlæg af ny have, vedligeholdelse af have eller andre opgaver, sørger vi altid for at overholde de aftalte betingelser. Derfor kalder vi os, en seriøs og kvalitetsbevidst anlægsgartner.Anlægsgartner
Drømmer du om en flot og ensartet græsplæne?Med rullegræs i haven kan du hurtigt og nemt få en grøn og frodig græsplæne, som er lige til at nyde.
Slides PrevSlides Next
01020304

Brug en anlægsgartner til din
have eller anlæg...

Som anlægsgartner ved vi hvad kvalitetsarbejde er, og dermed ved vi at der skal konkurrencedygtige priser til. Vi sørger naturligvis altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vi udfører bl.a.:


Beskæring af træer og buske
Etablering af højbede
Anlæg af terrasse og indkørsel
Vedligeholdelse af grønne områder


Rydning af grønne arealer
Græsslåning
Haveindretning
Opsætning af hegn

Anlægsarbejde

Vi løser byggearbejde på
eller i jorden...

Anlægsarbejde dækker over mange forskellige opgaver inden for byggearbejde på eller i jorden. Det kan være alt fra planteopgaver til flise- eller entreprenørarbejde, det kommer helt an på, hvad det er for en type opgave, der skal løses.

Hos Mortens Haveservice har vi erfaring med de mange forskellige områder, der er inden for anlægsarbejde. Det er vigtigt for os, at du har tillid til os og er tryg fra start til slut, når vi skal udføre arbejde for dig.

Beplantninger kan varieres med buske, løgplanter, stauder, sommerblomster og træer. Der kan arbejdes med variation og/eller ensartethed i beplantningerne, for at få nogle udtryk der passer til havedesign og hus.


HækklipningOverlad trygt din hæk til Mortens Haveservice. En flot veltrimmet hæk bør klippes 2 gange årligt. Vi garanterer et smukt resultat og beskærer hækken efter dine ønsker.GræsslåningDer findes ikke noget, der får haven til at se indbydende og flot ud, som en nyslået græsplæne. Men det er tidskrævende at vedligeholde sin plæne, så lad os gøre det for dig.
TræfældningHar du et træ, der spærrer for udsigten, skygger for solen eller som er blevet sygt, så hjælper Morten med fældning, opgravning af rødder og bortskaffelse af resterne.Generel haveplejeTrænger haven til en ordentlig omgang. Forårsklargøring,  Opsætning af bede, oprydning, lugning af ukrudt, plantning af blomster, træer, hække eller andet, så ring til Mortens Haveservice.

Træfældning, pleje og beskæring

Træfældning, pleje og
beskæring...

Træfældning, pleje og beskæring er en af vore hoved områder. Vi lægger stor vægt på ,at arbejdet udføres fagligt korrekt, så træerne kan få længst mulig funktionstid.

I den forbindelse står vi gerne for risikovurdering af gamle træer og udpegning af hvilke træer, der udgør eller kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko for dit hus.

Træpleje er ikke kun fældning og beskæring, der skal også tages hensyn til plantning, anlægsarbejde omkring træet og til sidst korrekt fældning. Mortens Haveservice er specialiseret indenfor træfældning og beskæring.

Flise- og stenbelægninger
og trapper...

Flise- og stenbelægninger skal ses som en helhed. Rummelighed og anvendelighed for terrasser, indkørsler og havestier er vigtig for glæden ved dit nye anlæg.

Korrekt fundering med stabil- og afretningsgrus er vigtig for holdbarheden. Hvis din terrasse og indkørsel skal forblive jævn, er det ligeledes vigtigt, at fundamentet komprimeres på den rigtige måde.

Vores mangeårige erfaring med belægning giver os mulighed for at tilbyde belægninger inden for alle farver størrelser og materialer.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Mortens Haveservice og Anlægsgartner. Når haven skal trimmes, står vi altid klar.

Kundeservice Phone Kontakt Morten Danielsen på 28 86 27 32

COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED